Taloushallinnon palvelut

Meiltä löytyvät ja kattavat palvelut, oli yrityksesi sitten vasta aloittava tai jo vakiintunut. Asiakkaan palvelukokonaisuus suunnitellaan yrityskohtaisesti sen omien tarpeiden mukaan. Tarjoamme täysin sähköistä palvelua Netvisor-taloushallintojärjestelmällä. Järjestelmän käyttö mahdollistaa työtehtävien joustavan hoidon asiakkaan ja tilitoimiston välillä. Taloushallinto voidaan järjestää myös perinteisellä tavalla.

Kirjanpito

Teemme lakisääteisen juoksevan kirjanpidon lisäksi tilinpäätöksen, veroilmoituksen sekä alakohtaiset erityisilmoitukset kuten rakennusalan urakka- ja työntekijäilmoitukset. Toimitamme asiakkaalle tase- ja tuloslaskelmaraportit kuukausittain. 

Palkanlaskenta

Meillä on pitkäaikainen kokemus palkanlaskennasta ja eri alojen työehtosopimuksista.

Verotus

Yksi toimistomme ominta alaa on verotuksen ja kirjanpidon erityiskysymykset sekä verosuunnittelu.  Verotarkastukseen voidaan ja siihen pitäisi valmistautua ajoissa yritystoiminnan aloittamisesta lähtien. Ei ole lainkaan yhdentekevää miten verotarkastus toimitetaan, jotta hyvä verotarkastustapa tulisi riittävässä määrin otetuksi huomioon verovelvollisen oikeusturvan kannalta.

Muut palvelut

Asiakkaan tarpeen mukaan teemme myös tulos- ja projektiseurantaa. Lisäksi tarjoamme laskutuksen, myynti- ja ostoreskontran sekä maksuliikenteen hoidon sovitussa laajuudessa.

Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto tarkoittaa sitä, että yrityksen ostolaskut tulevat suoraan käytössämme olevaan taloushallintajärjestelmään Netvisoriin, jossa yrittäjä hyväksyy ja maksaa laskut. Myös myyntilaskut laaditaan ja lähetetään Netvisorin kautta. Järjestelmä on suoraan yhteydessä kirjanpitoon, joten manuaalinen laskujen käsittely jää kirjanpitäjältä kokonaan pois. Tositteet arkistoidaan järjestelmään joten paperisena niitä ei tarvitse erikseen säilyttää. Palveluiden käyttöä varten tarvitaan verkkoyhteys ja tietokone. Ota yhteyttä!

 

Ota yhteyttä

Palvelemme asiakkaitamme ammattitaitoisesti. Ota yhteyttä!

Tilipalvelu Ardano
Hämeenkatu 12 huon. 9
05800 Hyvinkää

puh. 019 414 470 
anne.kinanen@tapiokinanen.com